Ilmomasiina

Tapahtumien kuvaukset ja avoimet ilmoittautumislomakkeet löytyvät alla olevien linkkien kautta.

HUOM! Ilmoittautumisjärjestys määräytyy lomakkeen lähetysjärjestyksen perusteella, ei sivun latausjärjestyksen perusteella. 


Avoimet ilmot

Tulossa

Sulkeutuneet ilmot


Ilmoittautumisehdot

Ilmoittautuessasi Puunjalostajakillan tapahtumaan hyväksyt, että ilmoittautumisesi on sitova ilmoittautumisajan päätyttyä. Voit perua ilmoittautumisesi ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen olet velvoitettu maksamaan tapahtuman osallistumismaksun tai etsimään tilallesi toisen osallistujan. Mikäli kyseessä on ilmaistapahtuma, olet velvoitettu maksamaan 10€ suuruisen peruutusmaksun, jos et pääse tapahtumaan tai haluat perua ilmoittautumisesi.

AYY turvallisemman tilan periaatteet

Puunjalostajakillan tapahtumissa noudatetaan AYY:n turvallisemman tilan periaatteita. Tapahtumat ovat reiluja ja yhdenvertaisia kaikille eikä tapahtumissa hyväksytä minkäänlaista häirintää. Jos kuitenkin kohtaat tapahtumissa epämiellyttävää käytöstä tai häirintää, voit ottaa yhteyttä AYY:n häirintäyhdyshenkilöihin: hairinta@ayy.fi. Voit lukea turvallisemman tilan periaatteesta lisää täällä: ayy.fi/fi/hallinnolliset-asiakirjat/turvallisemman-tilan-periaatteet