Kiltahuone

PJK:n vuonna 2017 valmistunut kiltahuone eli kiltis sijaitsee Puu1:n, Biotuotteiden ja bio­tek­nii­kan lai­tok­sen en­sim­mäi­ses­sä ker­rok­ses­sa lu­en­to­sa­li­en takana. Kiltahuone on tarkoitettu kiltalaisten olohuoneeksi ja paikaksi, johon voi tulla poikkeamaan koska vaan.

Kiltiksellä on tarjolla kahvia ja myynnissä muita virvokkeita, sekä IE:stä riippuen myös jotain pientä syötävää ja namia. Ainakin nestemäisiä virvokkeita on aina valikoimassa. Kiltiksellä on kahvin- ja vedenkeitin, jota kaikki kiltalaiset voivat käyttää.  Vaikka raati yrittääkin pitää kiltiksestä parhaansa mukaan huolta, kuuluu viihtyvyyden säilyttämiseksi jokaisen kuitenkin siistiä omat jälkensä! Kukaan ei myöskään kiellä roskien laittamista roskikseen oma-aloitteisesti.

Kil­tik­sel­tä löy­tyy myös ste­re­ot ja tun­nel­ma­va­lais­tus. U­seim­mi­ten viih­ty­mi­seen ei kuitenkaan tarvita kuin muutama äänekäs puunjalostaja, joita kiltikseltä löytää aina. Ahkerimmassa käytössä lienevät kuitenkin pelikortit. Jos siantappo ei ole pelinä tuttu, opettajia löydät kiltikseltä varmasti. Kiltiksellä on myös paljon kaikenlaista muuta killalle lahjoitettua omaisuutta.